Tips & Råd TIPS PÅ HUR PRODUKTERNA KAN ANVÄNDAS Tips på hur produkterna kan användas •Hel färsk fågel Ett spännande och delikat alternativ att steka i ugn eller stekgryta•Färsk bröstfilé En lättlagad, snabb och exklusiv rätt. Passar utmärkt att steka och skära upp•Rökt filé Perfekt till förrätter och på buffébordet. Servera gärna med en god äppelsallad (se vårt recept i foldern)•Rökt vildandsbröst med skinn. Stek brösten i smör 2-3 minuter på var sida, serveras med med en palsternackspurè. Enkelt o redigt gott!! Ett underbart gott recept till buffébordet Rökt vildand och fasan med äppelsallad och pepparrotskrämÄppelsallad:Äpple fint tärnad, anisfrö, citronsaft, honung.Garnera med hackad persilja.Pepparrotscremé:2 dl creme fraiche uppvispad1 msk majonäs, citronsaft, salt, peppar, riven färsk pepparrot.Blanda äppelsalladen och lägg upp på ett fattillsammans med skurna bitar avrökt vildand och/eller fasan.Servera med pepparrotskrämen. Besök oss på sociala medier Facebook Youtube Instagram